Trendy kapsels

Op zoek naar een kapsalon die uw haar kan knippen precies zoals u dat wilt? Loop dan eens binnen bij New Sing’s. Voor trendy kapsels bent u bij ons aan het juiste adres, maar ook voor andere soorten kapsels zoals klassiek en gewaagd draaien wij onze handen niet om.

Uw wensen en ideeën staan centraal

In onze kapsalons werken gediplomeerde kappers die uw wensen voorop stellen. Ieder mens is uniek en heeft andere ideeën over zijn of haar kapsel. De een houdt het graag bij het kapsel wat hij of zij altijd heeft en de ander houdt van experimenteren. Wij gaan daar graag in mee. Voordat we aan de slag gaan, horen we graag wat uw wensen en ideeën zijn. Indien u dit wenst, geven we u graag advies. Op die manier loopt u stralend de deur uit met een kapsel dat bij u past.

Altijd op de hoogte van de laatste haartrends

Ter inspiratie vindt u in onze salon boeken met trendy kapsels. Wij zijn daarnaast uitstekend op de hoogte van de laatste trends op het gebied van haar en vertellen u hier graag over. Kapsalon New Sing’s bestaat al sinds 1997 en wat kennis en ervaring betreft zitten we absoluut niet stil. We volgen regelmatig cursussen om onze kennis op peil te houden.

Loop eens bij ons binnen!

Toe aan een knipbeurt? Loop eens binnen bij één van de vestigingen van kapsalon New Sing’s en kies uit onze trendy kapsels. We zitten gevestigd in zowel Maastricht en Heerlen. Daarnaast kunt u bij ons zonder afspraak terecht. Bekijk onze website voor alle adressen en openingstijden.