Bent u op zoek naar een kapsalon in Maastricht? Loop dan eens binnen bij één van de filialen van New Sing’s. Met 4 filialen in Maastricht en 2 in Heerlen is er altijd wel een kapper in de buurt te vinden.

Flexibele kapper

Kapsalon New Sing’s staat bekend om zijn flexibiliteit. Zowel in de kapsels die wij kunnen verzorgen als in afspraken en openingstijden. We zijn geopend van maandag tot en met zaterdag. U kunt bij ons zonder afspraak terecht. Wanneer u bij ons binnenloopt, kunnen we u meestal meteen helpen.

Over New Sing’s

New Sing’s is een kapper met 6 filialen. Zo zijn wij te vinden in:

  • Maastricht: Markt, Scharnerweg, Boschstraat en Keurmeestersdreef
  • Heerlen: Geerstraat en Heerlerbaan

Wat uw wensen ook zijn wat betreffende uw kapsel, wij staan graag voor klaar. In de filialen van onze kapsalon in Maastricht en Heerlen houden we ons bezig met allerlei soorten kapsels: modern, trendy, klassiek of gewaagd. Niet is ons te gek! We knippen met veel plezier en passie en geven u graag advies indien u twijfelt over een bepaald kapsel. De klant staat centraal. Voordat we aan de slag gaan met de knipbehandeling bespreken we eerst uw wensen en ideeën. Zo weten we wat u van ons verwacht en kunnen wij u het kapsel geven die u in gedachte had.

Kom langs bij één van onze filialen!

Kom langs bij één van onze filialen in Maastricht of Heerlen. Als kapsalon in Maastricht hebben we ervaring in het knippen van zowel mannen als vrouwen. Bekijk onze website voor de prijzen of loop meteen binnen.


Kapper Maastricht