Kapper in de buurt

Kapper in de buurt

Woont u in Maastricht of Heerlen en zoekt u een kapper in de buurt? Maak kennis met Kapsalon in New Sing’s. Met 4 vestigingen in Maastricht en 2 in Heerlen kunt u altijd wel een salon vinden waar u terecht kunt.

 

Waar kunt u ons vinden?

New Sing’s is in 1997 opgericht en heeft sindsdien niet stilgestaan. Inmiddels zijn we uitgebreid en hebben we 6 vestigingen waar we uw haar met veel passie en plezier verzorgen en knippen. Onze salons zijn gevestigd op:

  • Markt in Maastricht;
  • Scharnerweg in Maastricht;
  • Boschstraat in Maastricht;
  • Keurmeestersdreef in Maastricht;
  • Geerstraat in Heerlen;
  • Heerlerbaan in Heerlen.

 

Iedereen is welkom

Kortom; altijd een kapper in de buurt waar u terecht kunt voor het laten verzorgen en knippen van uw haar. Iedereen is welkom bij New Sing’s. Wij zijn zowel een vrouwen- als mannen kapper in Maastricht. We houden rekening met uw wensen en geven u graag advies over kapsels. Voordat we beginnen bespreken we altijd eerst wat uw wensen en ideeën zijn. Pas wanneer dat duidelijk is, gaan we aan de slag.

Een modern, trendy, klassiek of juist gewaagd kapsel… Alles is mogelijk bij New Sing’s! We begrijpen dat ieder persoon uniek is en een andere smaak heeft als het om kapsels gaat. Mocht u twijfelen over wat u wilt met uw kapsel, geef dat dan vooral aan. Onze kappers adviseren u graag hierover.

 

Afspraak maken mag, maar hoeft niet

Op zoek naar een kapper in de buurt van Maastricht en Heerlen? Bezoek New Sing’s! Bekijk de adressen en openingstijden op onze website. U kunt zo bij ons binnenlopen. Een afspraak maken mag, maar hoeft niet.